Akció!

Tavaszi csomag – 2022-es 2. negyedéves egészségvédő csomag
2022. március 1-től 2022. június 30-ig

9 360 Ft8 400 Ft

A Tavaszi csomaghoz tartozó Györgytea egészségnaptárt letöltheti itt, vagy használhatja a Györgytea mobilapplikációt.

3 napon belüli kiszállítás
3 féle szállítási mód
2 féle fizetési mód
Cikkszám: A086Kategória:

A Tavaszi csomaghoz tartozó Györgytea egészségnaptárt letöltheti itt, vagy használhatja a Györgytea mobilapplikációt.

Mik az összetevői?

bodzavirág 50 g, erdei málnalevél 40 g, Citromfüves teakeverék (Az egészség védője) 50 g, Mezei kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea) 50 g, Citromfű alkoholos kivonat, Az erdő csendje

Mikor fogyasszam?

Az Egészségvédő program szerint az adott napi teából egy csészével ajánlott inni, lehetőleg valamelyik étkezés előtt. A gyógyteák ízesítését nem javasoljuk. Az adott napra ajánlott gyógynövénykivonatból pedig legfeljebb 3x20 cseppet javasolt inni naponta, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Vannak ellenjavallatok?

Az Egészségvédő programot, illetve a Tavaszi csomagot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk.

Hogyan tároljam?

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Tartalom

A 2022-es Egészségvédő program 2. negyedéves csomagja a Tavaszi csomag, mely tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint gyógynövénykivonatot, melyeket Gyuri bácsi és Zsuzsa április, május és június hónapokra ajánl. Az Egészségvédő program az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban egyszerűen és könnyedén nyomon követhető.

Forgalmazó

Györgytea Kft. 3557 Bükkszentkereszt, Őz utca 7.