Akció!

Nyári csomag – 2022-es 3. negyedéves egészségvédő csomag
2022. június 1-től 2022. szeptember 30-ig

9 360 Ft8 400 Ft

A Nyári csomaghoz tartozó Györgytea egészségnaptárt letöltheti itt, vagy használhatja a Györgytea mobilapplikációt.

3 napon belüli kiszállítás
3 féle szállítási mód
2 féle fizetési mód
Cikkszám: A087Kategória:

A Nyári csomaghoz tartozó Györgytea egészségnaptárt letöltheti itt, vagy használhatja a Györgytea mobilapplikációt.

Mik az összetevői?

csipkebogyó hús 70 g, erdei szederlevél 40 g, Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére) 50 g, Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) 50 g, Mezei kakukkfű alkoholos kivonat, Nyári tea

Mikor fogyasszam?

Az Egészségvédő program szerint az adott napi teából egy csészével ajánlott inni, lehetőleg valamelyik étkezés előtt. A gyógyteák ízesítését nem javasoljuk. Az adott napra ajánlott gyógynövénykivonatból pedig legfeljebb 3x20 cseppet javasolt inni naponta, étkezés után, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Vannak ellenjavallatok?

Az Egészségvédő programot, illetve a Nyári csomagot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk.

Hogyan tároljam?

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Tartalom

A 2022-es Egészségvédő program 3. negyedéves csomagja a Nyári csomag, mely tartalmazza mindazokat az egyedi és keverék teákat, valamint gyógynövénykivonatot, melyeket Gyuri bácsi és Zsuzsa július, augusztus és szeptember hónapokra ajánl. Az Egészségvédő program az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban egyszerűen és könnyedén nyomon követhető.

Forgalmazó

Györgytea Kft. 3557 Bükkszentkereszt, Őz utca 7.