Rólunk

A Györgytea Kft. évszázados tudásra alapuló, gyógyteákat forgalmazó családi vállalkozás. Elindítója az a gyógyító füvesember, akit Magyarországon mindenki Gyuri bácsiként ismer.

Közel 150 féle orvosi füvet ismer és alkalmaz. Az idők kezdetén maga gyűjtötte, szárította, csomagolta őket, melyekből gyógytea készült. Mára már sikeres családi vállalkozássá nőtte ki magát a tevékenysége.

A gyógynövények nagy részét ma is vadon gyűjtjük a háborítatlan természetben, majd Gyuri bácsi útmutatásai alapján és a mai igények szerint dolgozzuk fel, csomagoljuk be. Az így forgalomba kerülő gyógynövény teakeverékek az ő receptjei alapján készülnek. Ezek számos betegség megelőzésében működnek közre hatékonyan vagy kiválóan egészíthetik ki az akadémiai orvoslást.

Termékeink nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószereket, alapanyaguk nagyrészt a vadon nővő magyar gyógynövények, melyeket hozzáértő gondossággal dolgozunk fel és csomagolunk.

Gyuri bácsi hisz az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének fontosságában. Tevékenységének, hitének is köszönhetően Magyarországon azelőtt soha nem látott népszerűségnek örvendenek a gyógynövények. Személyes példája mutatja, érdemes igénybe venni a szelíd gyógymódokat, hogy ne legyünk betegek, hogy egészségesek maradjunk.

A Györgytea ezt a hitet, szemléletet képviseli és viszi tovább tevékenységében.

„Gyuri bácsit “nemzeti kincsnek” tekintjük, nagy tisztelettel gondolunk rá…”

Tóth Mihályné és Tóth Mihály

„Jó látni, hogy vannak emberek, akik tisztelettel és szeretettel gondozzák nagyapáink és nagyanyáink tudását.”

Akác Andrea

„Nagyon jó, hogy mindig kéznél van a segítség! Köszönöm!”

Kinszler Zsuzsa, Google Play

„Gyuri bácsinak nagy tisztelője vagyok. Nemcsak szaktudását becsülöm, de azt a sok befektetett energiát is, amit mind értünk és jobb egészségünkért tesz.”

Cserlaki Ildikó

static-testimonial-image