Általános szerződési feltételek

Online vásárlási, rendelési szolgáltatásunk célja Gyuri bácsi gyógyteáinak elérhetővé tétele vásárlóink számára. 
A rendszer működése egyszerű, böngészni, nézelődni, vásárolni regisztráció nélkül lehet.

Távszerződés

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Györgytea Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a:

  • Györgytea Kft. (3557 Bükkszentkereszt
  • Őz utca 7., E-mail: rendeles@gyorgytea.hu 
  • Cégjegyzékszám: Cg.05-09-025942
  • Adószám: 24657936-2-05
  • Képviselő neve: Lopes-Szabó Zsuzsanna ügyvezető)

mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint: A Szállító köteles postai utánvéttel a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. A vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit nem tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Györgytea Kft. nem iktatja.